Doua evenimente din Campina: Marcarea semicentenarului primului disc de rock autentic aparut in Romania; 520 de ani de atestare documentara a orasului…

Cele doua evenimente nu au legatura intre ele. Unul a avut loc in decembrie 2022 iar celalalt mai recent, duminica, pe 8 ianuarie 2023.  Insa, trebuie amintite prin prisma unicitatii cat si a exemplului moral, civic, dat de istoricul Madalin Focsa, cunoscuta personalitate locala.

Evident la evenimente au participat si altii, dar eu sunt un fel de fan al domnului Focsa pentru ca este omul care a realizat multe lucruri frumoase pentru orasul sau si cu siguranta va mai realiza.

Marcarea semicentenarului acelui disc al formatiei Phoenix a avut loc la „Prajitoria cu povesti”. Mai jos, cateva imagini de pe Facebook ale unui fotograf pe masura evenimentului… Stefan Balas.

Participantii…

Alex Danes

Madalin Focsa

Povestea a ramas cu sunet si imagini aici:

Iar la aniversarea a 520 de ani de atestare documentara a Campinei, istoricul Madalin Focsa a venit cu diverse informatii inedite. Reamintesc ca munca acestuia de cercetare despre municipiul Campina a inceput acum mai bine de 15 ani…

La fel ca si evenimentul de la „Prajitorie” si aceasta poveste se pastreaza audio-video:

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.