Consiliul Judetean Prahova si monumentul funerar de la Poienarii Burchii

Cine a avut ocazia sa-l cunoasca pe actualul presedinte al Consiliului Judetean Prahova, pe d-l Bogdan Toader, stie ca este un om de cuvant si de actiune, o persoana care intelege greutatea si responsabilitatea functiei. Se implica, merge pe teren, incearca sa repare situatii, sa rezolve probleme.

Am semnalat faptul ca un monument funerar, o capodopera, o frumusete, sta in paragina, acoperit in mare parte de vegetatie, intr-o comuna din Prahova. Luasem legatura si cu primaria dar Consiliul Judetean este altceva 🙂 Intr-o zi, povestea a ajuns la d-l Bogdan Toader si s-au luat primele masuri.

Asa aratau monumentul si imprejurimile:

Trebuia sa-ti faci poteca pentru a intra.

Dupa interventia autoritatilor, locul arata diferit fiind indepartata vegetatia abundenta. Probabil au lucrat vreo 2-3 zile la ce era acolo. Acum este asa:

Imagini realizate de cei din Consiliul Judetean Prahova 🙂 Este vorba de monumentul funerar al generalului de divizie Alexandru Angelescu si al sotiei sale Zoe Angelescu la care am mai facut referire intr-un articol anterior.

Da, se pot schimba lucruri cu putina implicare… Impreuna, cu putina atentie si ceva vointa, se pot trimite in viitor mosteniri culturale care, asezate intr-un cadru general, vorbesc despre noi toti, continuatori la un moment dat pe aceste pamanturi pe care le dorim vesnic romanesti!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.