Consiliul Judetean Prahova si monumentul funerar de la Poienarii Burchii

Cine a avut ocazia sa-l cunoasca pe actualul presedinte al Consiliului Judetean Prahova, pe d-l Bogdan Toader, stie ca este un om de cuvant si de actiune, o persoana care intelege greutatea si responsabilitatea functiei. Se implica, merge pe teren, incearca sa repare situatii, sa rezolve probleme.

Am semnalat faptul ca un monument funerar, o capodopera, o frumusete, sta in paragina, acoperit in mare parte de vegetatie, intr-o comuna din Prahova. Luasem legatura si cu primaria dar Consiliul Judetean este altceva 🙂 Intr-o zi, povestea a ajuns la d-l Bogdan Toader si s-au luat primele masuri.

Asa aratau monumentul si imprejurimile:

Trebuia sa-ti faci poteca pentru a intra.

Dupa interventia autoritatilor, locul arata diferit fiind indepartata vegetatia abundenta. Probabil au lucrat vreo 2-3 zile la ce era acolo. Acum este asa:

Imagini realizate de cei din Consiliul Judetean Prahova 🙂 Este vorba de monumentul funerar al generalului de divizie Alexandru Angelescu si al sotiei sale Zoe Angelescu la care am mai facut referire intr-un articol anterior.

Da, se pot schimba lucruri cu putina implicare… Impreuna, cu putina atentie si ceva vointa, se pot trimite in viitor mosteniri culturale care, asezate intr-un cadru general, vorbesc despre noi toti, continuatori la un moment dat pe aceste pamanturi pe care le dorim vesnic romanesti!

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

  1. Cristina spune:

    a tuns iarbaaa!! atat.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.