Inceput de scoala; alte vremuri, alte lucruri

Dupa o mica pauza, auzisem ca la unii dupa vacanta urmeaza concediul :)) revin in prima zi de scoala. Inca ma mai duc la scoala. Nu ca mi-a placut extraordinar ci pentru ca asa se intampla lucrurile in vietile unora. Important in viata aceasta este sa faci ce crezi ca este bine, asta doar dupa asigurarile necesare ca esti convins ca e un drum corect, si sa urmaresti sa realizezi ce iti propui… mai devreme sau mai tarziu, ca pe moment nu se intampla neaparat ce vrei. Dar insistand, adaugand, corectand, poti face ce iti doresti.

In Romania zilelor noastre unde decidentii sunt intr-o continua dinamica trebuie sa depui eforturi intense 🙂 Nu mai este sigur nimic, preturile cresc, pentru boli incurabile nu a fost vreun lockdown, pentru Covid s-a inchis tot. Sunt cateva parti bune in tot ce se intampla, ma refer si la faptul ca daca mai avea cineva vreo indoiala asupra vietii politice de la noi, cred ca de cateva saptamani lucrurile sunt perfect clare si pentru nevazatori.

Ca atare, nu ne ramane decat sa ne facem fiecare treaba acolo suntem. Timpul va regla probabil totul iar daca nu, macar dupa noi sa ramana ceva de bun exemplu, de buna practica.

Caraimanul si micul valcel pe care scurg apele la ploi. Acum vreo 2-3 duminici curgea apa din belsug, vizibila cu ochiul liber din oras.
Nu toti coboara de la varful Caraiman pana la Monumentul Eroilor, ca daca se vede mai jos, ce rost are sa mai coboare?

Pozele sunt de ieri, duminica, dintr-o pauza de lucru.

Mai ma uitam din cand in cand sa vad ce mai fac cei de la varf.

Sarind peste pauza de poze, ne intoarcem la scoala. Mereu in prima zi de scoala, imi vine in minte cantecelul acela nevinovat cu „Pe vaporul clasei a I-a/Ne imbarcam cu totii voiosi…” :))) Mi se pare tare amuzant dar ne reaminteste si ca viata continua.

Continuam la Predeal, fiindca una este sa vorbesti despre Istorie in alta parte si alta la Predeal. Nu e aceeasi miza si aceeasi incarcatura.

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

 1. koenEL spune:

  Vorbe in continuarea poeziei ; …” Pentru O ROMANIE EDUCATA (marca >primul meditator al RO<) cu analfabeti functionari/functionali "valorosi", sa rimeze cu voiosi.
  Cred ca pozele (care-mi aduce aminte de viata de ghid btt) tin loc de "facutul marunt din buze", adica un fel de reverenta/lauda babuinilor care morfolesc/conduc RO.
  B A F T A !
  "… invatand carte pas cu pas, fiecare va fi un mareeee … , … , AS .
  Iti trimet niste vorbe pentru aug.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.