1 Decembrie

Azi este ziua tarii in care traim: Romania! O tara pentru care au murit milioane de oameni, construita de alte si mai multe milioane, vanduta si distrusa de catre hotii si tradatorii aparuti dupa macelul din 1989.

O tara pe care o iubim si pentru care ar trebui sa ne luptam fiecare in parte; atat cat poate face fiecare in dreptul sau!

Mai mult ca oricand, toti cei care traim azi si intelegem aceste timpuri, sa realizam ca Romania are o singura directie: spre Vest, alaturi de celelalte natiuni din Uniunea Europeana. Evident, si parteneriatul strategic cu SUA trebuie pastrat cu sfintenie.

Sa ne bucuram de ziua de azi, sa realizam ca fiecare cetatean conteaza, ca unul si cu unul, si cu altul si cu altii inseamna putere.

La Multi Ani, Romania! La Multi Ani romanilor care isi iubesc tara si fac ceva pentru ea!

La puscarie cu tradatorii si alti banditi care au furat-o! In democratie, coruptii ar trebui sa infunde puscaria si nu sa-i regasim cocotati in functii publice pe care sa le transmita ereditar.

Mesajul meu nu va fi niciodata sa ne iubim cu totii! Nu! Chestia asta se spune la Biserica! Noi, cei de azi, trebuie sa fim generatia care va face sa functioneze in Romania o democratie autentica!

O sa va las cateva imagini din aceasta dimineata in care Bucegii se vad splendid:

Cea mai veche reprezentare a tricolorului din Bucegi, existenta si astazi. Are peste 100 de ani!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.