O noua performanta a sportivului Dani Hriscu Alexandru

De la Campulung Moldovenesc au sosit vesti foarte bune. Tanarul alergator montan al Busteniului a mai bifat niste performante la Campionatul National de Alergare Montana.

Sa speram ca viitoarea conducere a orasului va aborda diferit de precedenta, care a declarat cetateni de onoare ai Busteniului toate non-valorile posibile in Romania, eforturile tinerilor localnici care, fara a avea cine stie ce sustinere, obtin tot felul de rezultate!

Cred ca e timpul ca noua conducere a orasului sa nu copieze proastele obiceiuri feudale ale fostei conduceri, ba chiar sa le retraga titlurile multor „cetateni de onoare”… si sa acorde o mai mare atentie celor din localitate care ne reprezinta in diferite sporturi.

Tanarul bustenean Dani Hriscu Alexandru a obtinut urmatoarele titluri:

  • Campion National cu echipa la Seniori, aici intrecand echipa Stelei
  • Vicecampion National la Individual
  • Campion National cu echipa la Tineret

Ar fi cazul sa apreciem si la Busteni valorile locale, nu tot felul de mascarici ai balonului, lautari sau batausi care nici nu stiu unde sa caute pe harta orasul Busteni. Poate ca si de aceea unii erau adusi la Busteni cu elicopterul fiindca nu stiau incotro sa apuce 🙂

Felicitari acestui tanar campion care reprezinta atat de bine orasul nostru si, evident, acelora care il sustin pentru a face performanta!

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.