Exemple din cotidian si o mica excursie

La tot pasul diferite momente:

banca distrusaVandalism si prostie, multa prostie. O sa se ajunga ca peste tot sa fie camere video din cauza unor astfel de chestii. Cat s-or fi straduit sa darame banca si sa-i rupa un picior, va dati seama? Imi scapa ratiunea unor astfel de gesturi. Imaginea a fost surprinsa pe o alee recent reabilitata la Sinaia.

hotel regalHotelul Regal din Parcul din Sinaia a fost si el mazgalit. Se vede in dreapta, pe perete. Bine, de prin iunie este asa… dar ideea este ca nici cei din hotel nu ar iesi Doamne-Fereste… sa dea cateva pensule cu vopsea peste mazgalituri. Ma duce gandul la ceva de genul Terminus Paradis, poate cel mai bun film de la noi de dupa Revolutie 🙂

sau alta scena din acest film exceptional 🙂

Mai departe…

afis crucea eroilorAsociatia „Traditia Militara” organizeaza ca in fiecare an superbul eveniment de comemorare a eroilor

disparitieAfise aparute prin Valea Prahovei, cineva este foarte ingrijorat de acest batranel pe nume Albaghli Mohammed. Poate-l vedeti… Daca disparea in Bucegi sau in muntii Baiului era sigur mai usor de gasit. Mi-e cam greu sa cred ca poate el sosi de la Cheia pana aici, prin padure, dar nu se stie niciodata, poate l-a adus cineva cu o masina.

Sa trec la excursia mica… se intampla ca uneori ce visez noaptea sa caut sa pun in practica a doua zi 🙂 Prin urmare:

excursie 1

excursie 2

excursie 3

excursie 4

excursie 5

excursie 6Rezultatele actelor de braconaj din amonte

excursie 7Craniu de vulpe si craniu de urs

excursie 8Ape „curate”

excursie 9„Civilizatie”

excursie 11„Potcoave de cai morti” 🙂

excursie 12

Si ceva inedit, o salamandra pe cand incerca sa se urce intr-un arbore:

excursie 14

excursie 14a

2 comentarii Adăugă-le pe ale tale

  1. marius spune:

    Adita, lipsa de educatie isi spune cuvintul.Manifestarile de nemultumire fata de societate din lipsa de cultura capata astfel de actiuni.In mintea lor astfel de actiuni sunt indreptate asupra statului care nu-i pune la dispozitie cele necesare unui trai decent.Iar scrisul pe pereti este o manifestare a „calitatilor” de artist,insa fara cultura(ar putea picta niste tablouri superbe) mizgaleste si el acolo unde gaseste un spatiu agecvat si nu-l vede nimeni.Cu filmuletul pe care l-ai postat vezi ATITUDINEA sergentului(cu tigara in gura si cu mina in buzunar si mersul de golan)nu este cea adecvata neimpunind RESPECT.Pe urma,in armata si azi sunt actiuni care sunt criticabile fiind manifestarea orgoliului personal.O sa fie si mai rau in viitor si este o dilema EDUCAREA copiilor de catre persoanele care inca mai respecta acele valori fundamentale.Vor face din copii lor niste neadaptati sau ii vor educa in spiritul societatii,adica niste oameni de nimic!Vom trai si vom vedea.

    Apreciază

    1. Nu stiu ce ne vom face cand aceia care au o anumita educatie vor disparea sau vor renunta la a mai face ceva. Da, aveti mare dreptate in ce spuneti, ca de obicei. Poate ne trezim intr-o zi si miscam lucrurile, ma tem insa ca natia noastra doar la terapii de soc raspunde.

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.