Ochii Bucegilor – turul virtual

Articolul anterior a fost destul de stufos…pentru ca este de neinteles de ce autoritatile locale sustin ideea clorinarii apelor de munte. Intr-o statiune montana nu ai voie sa bei apa cu clor, mai ales cand nu exista o sursa de poluare prin padure, locul de captare al izvoarelor.

Poate ca Primarul va initia organizarea unei dezbateri publice pe bune…adica anunturi publicate la TV, afisate prin toate cartierele orasului, sa li sa spuna oamenilor/turistilor, motivatiile pentru care  vor bea apa cu clor. Bine, nici nu stiu cat de relevanta ar fi o asemenea discutie…oamenilor le este frica sa spuna ce gandesc si toti cei care vor veni, or sa strige la unison „vrem sa bem apa cu clor” doar sa-i vada primarul. Ca li se va spune de dinainte ce trebuie sa gandeasca…”sa fie bine pentru toata lumea”.

Introducerea acelor statii de clorinare mie imi seamana a escrocherie, a smecherie pe bani publici. Am depus o cerere la Prefectura…

….

Subiectul este Harta 3D a Bucegilor. Iarna cand nu ai ce face, aceasta reprezinta un mijloc relaxant de vizitare a Parcului Natural Bucegi. Poti naviga interesant pe acea harta. Uneori ma uit prin zonele care mie mi se par interesante, pe unde am fost si nu am acordat o prea mare atentie, salvez imagini…cum se topeste zapada imi propun sa merg pe acolo.

aImagine de pe site-ul: http://www.bucegimountains.com/en/index.aspx

Cu ajutorul hartii, vad pe ce vale sa urc din acest versant. Imi place sa ajung aici, pentru ca pe acele mici vai, mai bine conturate am fost:

1Pe aici am sa merg 🙂

Dar nici imaginea de jos nu ma lasa indiferent 🙂

2Pe langa forma aceasta pare interesant…sau ceva mai incolo, unde pare fie un aven, fie o umbra 🙂

Deci harta aceasta 3D este cel mai potrivit mijloc sa vizitezi Bucegii…de acasa 🙂 Iar daca ai mai fost, te vei simti la fel, ca acasa 🙂

2 comentarii Adăugă-le pe ale tale

  1. Ehe, cat mai calatoresc si eu pe Google Earth…si cate vorbe bune dedic celor care localizeaza aiurea fotografii…

    Apreciază

    1. Nu am stiut ca navighezi si pe acolo :))

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.