Imaginea unui campion: Dani Alexandru Hriscu

Si putin despre tinerii modesti si frumosi din zilele noastre. Adica despre alergatorul din orasul Busteni, cel pe care noi, aceia de la poalele Bucegilor, il vedem mai mereu zburdand pe strazi si alte imprejurimi 🙂

Sezonul competitional 2022 a inceput pentru el cu 2 competitii pe plat. Prima a fost „Baneasa Forest Run” unde la proba de cros de 11 km a reusit un timp de 37:43, ocupand locul 2 la general din 938 de persoane si locul 1 la categoria lui de varsta.

A doua a fost „Campionatul National de 10 km” by Constantina Dita unde a facut record personal pe aceasta distanta parcurgandu-o sub 33 de minute!

Apoi a mers la Rasinari, in Sibiu la concursul „Urme pe Play” unde a obtinut locul 4 la general si locul 2 la categoria de varsta. A parcurs cei 25 km ai traseului (1500 m diferenta de nivel) in 2 ore 16 minute si 14 secunde 🙂

Ultima performanta este si mai recenta. A participat la „Campionatul National de Semimaraton” obtinand locul 10 la individual, avand un record personal de 01:11:48 si vicecampion national cu echipa.

Felicitari! 🙂

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

  1. PE POTECA spune:

    Ce faina este imaginea trei ! Ce „cauciucuri” avea pe „mergatoare”, in acea inagine ? F E L I C I T A R I ! FE LI CI TARI… !

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.