Primarul Busteniului despre proiectele orasului

Vreo 200 de aprecieri a cules postarea primarului Mircea Corbu in cuprinsul careia a prezentat ce a facut pentru oras si ceea ce va mai face.

Putin, extrem de putin 🙂 Sunt atat de putine aprecieri pentru ca explicatia este simpla: multi nu se bucura cand merge bine 🙂 Parca ar vrea sa fie bine… dar nici prea bine nu e chiar bine 🙂

Mai poate fi si explicatia ca daca sunt scrise mai mult de 5 randuri, 90% din cititori abandoneaza 🙂 cand derulezi intruna pe telefon imagini, nu mai stai sa analizezi atata intindere de scris. Cam 10 secunde dureaza interesul unora, dupa care trec la alta postare si tot asa.

Primarul o fi scris el ce a facut dar oamenii cauta mai mult senzationalul. E si din acesta… adica Mircea Corbu a plecat la munca in folosul comunitatii de ziua lui, iesea noaptea la inundatii…

Cam 200 de aprecieri

Mie imi pare ca isi da interesul pentru comunitate. Nu o da in altele, incearca sa rezolve… omul e cum trebuie sa fie un primar normal.

Tocmai pentru ca si-a prezentat modest, civilizat, ce a facut si ce va face, si pentru ca impactul postarii acestor chestiuni de interes public mi s-a parut unul minor, am zis ca e ok, sa promovez putin si eu respectiva sa „dare de seama”.

Si voturi ciudate, impotriva.
Despre proiecte depuse la finantare
Proiecte incheiate (prima parte)
Proiecte incheiate (a doua parte)
Proiecte de viitor
Alte achizitii

4 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. PE POTECA spune:

  Referitor la dl. primar ; Unul G.ORWEL (n-a fost fotbalist), spunea (pentru cine stie sa „citeasca”) „Cu cat o societate se obisnuieste mai mult cu minciuna, cu atat ii uraste mai mult pe cei care spun adevarul”. Fiindca cehul Karl Kraus (nici asta nu e fotbalist, e scriitor), spunea „Libertatea de gandire o avem, ne mai trebuie GANDIREA” . Cu toate pacatele, FELICITARI pentru ce a facut si sa-i dea DUMNEZEU, DISCERNAMANT/CELERITATE/SANATATE…(chiar daca nu-l cunosc) pentru ce vrea … ! SALUTARE !

  Apreciază

  1. Faina asta cu n-a fost fotbalist :))) Citatul lui Orwel nu se potriveste perfect timpurilor noastre? Ca mie mi se pare. Numai ca primarul actual nu este cel care juca fotbal.

   Apreciază

 2. PE POTECA spune:

  Fiindca tot romanul se pricepe si la fotbal, am vrut sa precizez ca autorii celor doua citate nu sunt fotbalisti. Poate inceputul postarii a fost derutant sau eu n-am fost destul de explicit. Nici vorba de ironie la adresa dlui primar. Re; . Cea mai tare mi se pare „pompa electrica de incarcat bateria auto”. O treaba faina ! SALVE !

  Apreciază

  1. :)) Faina ironia, mi-a placut. Am crezut insa ca nu sti ca este un alt primar acum 🙂

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.