Primaria Sinaia amendeaza Casa Regala; Reamenajare de trasee turistice in Bucegi; Zilele Culturale de la Schitul Lespezi; Lost

Oricine a vizitat Castelul Peles si imprejurimile sale, stie ca lucrurile pot fi imbunatatite. Mai ales in cazul unei terase sustinuta de niste stalpi din lemn. O solutie temporara s-a spus atunci cand am intrebat, undeva prin 2009 sau 2010. Astfel, la cate 2-3 ani s-au inlocuit stalpii cu altii. Tot din lemn, tot temporar 🙂

Tot prin 2010, Primaria Sinaia voia sa cumpere Pelesul.

Lume, lume… la rand, sa viziteze Pelesul.

Zilele trecute, Primaria Sinaia a acordat o amenda Casei Regale in valoare de 1.500 lei… pentru ca nu a efectuat in calitate de proprietar anumite lucrari la castel. De asemenea, cei de la Casa Regala au fost instiintati ca de la 1 ianuarie 2020 vor fi impozitati cu 500%.

Acum in iulie, iar e vorba sa fie cumparat Pelesul de catre stat.

Salvamontistii din Busteni continua seria de reparatii pe traseele turistice ale orasului, in Bucegi:

Brana Mare a Caraimanului… spre Cruce…

Foto: d-l Gigel Haiduc – Salvamont Busteni

La Comarnic, mai exact la Posada, se fac ultimele pregatiri pentru evenimentul „Zilele Culturale de la Schitul Lespezi”:

Cautand un documentar pe Youtube, am gasit altceva 🙂 … grupate piesele de referinta din serialul „LOST”, cu scene din diferite episoade. Cu certitudine, a fost cel mai frumos serial pe care l-am vazut vreodata. Cine nu l-a vazut la timpul respectiv, poate sa-l vada azi… are vreo 6 sezoane 🙂 unul mai frumos ca altul.

„LOST”, este o etapa in maturizarea fiecaruia, zic eu 🙂 Am mai vazut seriale faine, „Vele Negre”, „Cei 100”, dar „LOST” ramane the best.

4 8 15 16 23 42

live together die alone …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.