Ziua Veteranilor la Busteni si Azuga

Brigada 2 Sarmizegetusa in subordinea careia se afla si Batalionul 21 Vanatori de Munte „General Leonard Mociulschi” a publicat imagini si de la Busteni, si de la Azuga, referitoare la Ziua Veteranilor.

Asadar, trecand peste momentul nepotrivit de la Sinaia, in toate statiunile Vaii Superioare a Prahovei s-au omagiat veteranii de razboi.

Mai sunt 2 veterani la Predeal, si cate unul la Azuga, Busteni si Sinaia.

Primarul Busteniului d-l Irinel Ghita, d-l Pascovici veteranul… apoi, comandantul vanatorilor de munte, d-l colonel Cristescu si plutonierul major Oros.

Primarul din Azuga, d-l George Barbu, veteranul Vasile Glesnea si comandantul Batalionului 21

D-l colonel este un om deosebit, care simte, constient de pozitia sa, un profesionist si un mare patriot… si care s-a tot implicat in viata Vaii Prahovei. Sa ne amintim totusi ca primul comandant care a scos batalionul prin statiuni realizand o unitate populatie-militari a fost d-l colonel Ovidiu Conduruta. A fost urmat de d-l colonel Adrian Buzea. Batalionul a avut asadar numai comandanti unul si unul…

Pentru mine aceasta este imaginea acestei Zile a Veteranilor. D-l Barbu nu poate fi altfel, e genul de politician care ramane om. Cand esti om, chestiile esentiale vin de la sine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.