Dacian Ciolos, CNIT-urile se reunesc la Brasov, P.V.-ul sedintei cu Planul de Management al Bucegilor, Gabriel Panac

Chemat in fata unui Parlament profund corupt, condus de tot felul de politruci comunisti, ca la un raport, civilizatul si mult prea normalul Dacian Ciolos a dat o lectie intregii clase politice.

„Pentru mine patriotismul si tara sunt lucruri mult prea profunde pentru a veni cu ele sa le expun in piata publica pentru a castiga niste voturi” – Dacian Ciolos.

Omul acesta este cea mai viabila solutie pentru functia de prim-ministru, de un astfel de om are nevoie Romania. Se vede ca este altceva, are alta educatie. Are caracter, bun simt si nu se pierde in demagogie, isi face treaba.

Va amintiti ca la un moment dat s-au construit Centre Nationale de Informare si Promovare Turistica prin mai multe orase din tara. Ele sunt astazi functionale. Cineva s-a gandit ca nu ar fi rau sa-i uneasca un pic, sa organizeze o intalnire si, de ce nu, poate se constituie toti  intr-o forma de asociatie. Promovezi mult mai bine la un loc, decat fiecare unitar.

cnitDin ce vad, organizatorul este d-l Arsene. Nu stiu cum a rezistat omul acesta in Minister atatia ani. Cred ca  sunt vreo 15 ani de cand e pe acolo. Niciodata nu am auzit ceva pozitiv de el. In afara de faptul ca, profitand de functia sa a facut o harta a Bucegilor pe care a vandut-o si promovat-o printr-o firma. 🙂 O sa-i dau un mail, vad adresa mai sus, si il voi ruga sa-mi spuna ca sa public, ce a facut el pentru turismul din Romania. Ca eu sunt ramas cu ideea ca nu a facut nimic, decat pentru interesul lui.

Iata si consemnarile superficiale din Planul de Management al Parcului Natural Bucegi. Intelegeti ca este vorba de dezbaterea de la Busteni, de joia trecuta:

dscf5223

dscf5224

dscf5225

dscf5226

dscf5227

Deci poti propune 🙂 Consiliul Stiintific aproba! Buna treaba! Poti arata mereu spre membrii Consiliului, ca si cum nu ai avut nicio treaba!

Sa observam insa ca din lista sunt scoase: Institutia Prefectului Dambovita, Inspectoratele de Politie, Primaria Predeal, asociatiile care au in administrare fondurile cinegetice, Salvamontul din Brasov, asociatiile turistice, O.N.G.-urile de mediu, M.Ap.N-ul, cabanierii… o singura cabana din Bucegi nu vad pe lista.

Este clar ca este o lista preferentiala.

Update. Se pare ca au fost invitate si Institutia Prefectului Dambovita cat si Salvamontul din Brasov dar nu au venit. De asemenea, se pare ca au fost invitati si cei de la Gura Diham si cei de la fosta Stana Regala. Cei de la Gura Diham nici nu aveau de ce sa se prezinte, la cat s-au extins, iar la Stana Regala nu mai e nimic, adica restaurantul si alte constructii au fost demolate.

Poate ca trebuia sa fie prima stire, dar am zis totusi sa o las la final. De fapt, este un gand, un „Dumnezeu sa-l odihneasca” pe seful telecabinei din Busteni, d-l Gabriel Panac. Nici acum nu pot sa cred ca a murit. Vineri venea la serviciu si pe DN 1 i s-a facut rau, a tras pe dreapta si… atat!

Un om special… am citit dedicatia care mi-a scris-o pe o carte despre vanatorii de munte, unde dansul a fost ofiter, de nu stiu cate ori de cand am auzit ca nu mai este. Revad interviul si intalnirile cu dansul ocazionate de scrierea cartii „100 de pasi in timp…”. Mi se pare de necrezut ca un astfel de om sa nu mai fie, asa, brusc. Acest om, caruia multi nu-i cunosteam sufletul mare, pentru ca i se imprimase atitudinea de comanda din unitate, era singurul erou al Revolutiei din 1989, de pe la Busteni. Impuscat in acel insangerat decembrie la Brasov, traia ca si cum nimic nu s-a intamplat. Ma resemnez cu gandul ca o mica particica din viata acestuia am redat-o si eu intr-o carte. O carte oricum traieste mai mult decat oamenii!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.