Aspect de iarna in padurile Bucegilor…si altele

Mai intai La Multi Ani tuturor femeilor ce intra pe aici, atat cunoscute cat si necunoscute 🙂

Apoi sa relatez ceva interesant: primarul din Busteni va initia un proiect de hotarare prin care se va asigura cate 500 lei pentru fiecare licean ce doreste sa obtina permis de conducere. Restul il pune elevul. Conditia este sa invete la colegiul din localitate.

Ieri a fost facuta publica aceasta intentie.

Cat priveste deblocarea traseelor turistice ce pornesc spre Cascada Urlatoarea probabil zilele acestea factorii responsabili vor trece la treaba. Stiu ca s-au intalnit, au analizat problema, pentru indepartarea unor copaci cazuti trebuie un aviz aparte, intrucat acestia se afla intr-o zona speciala.

Tot astazi o masina a dus pe „oamenii in verde” pana la primul loc blocat de pe traseul Poiana Tapului-Cascada Urlatoarea…

Inainte de a posta niste imagini trebuie sa aduc la cunostinta unui idiot ca actiunea lui a fost rapid descoperita, ca va da cu subsemnatul este partea a doua… surpriza este partea a treia.

Se stie cine este, de unde este, furnizorul de net, ip, nr. de telefon, cu ce se ocupa…

Crezandu-se anonim, cu toate ca nu este nimeni anonim pe net, facea diverse chestii, spunea si de o ruda de a mea de pe munte…acolo unde altii ca el faceau consumatie si nu li se luau banii, ei bine lucrurile se vor schimba 😉

Pentru astfel de tampiti care nu au invatat nimic de la viata am un mesaj: nu aveti nici mintea necesara de a intelege actiunile din Parcul Natural Bucegi si in afara de a fura statul pentru moment nu puteti altceva si nici nu aveti acces la informatie. Informatie prin care se decide momentul unei actiuni.

Astfel de idioti nu pot vedea decat ce li se infatiseaza in fata ochilor, ei nu stiu ca o informatie se verifica din mai multe surse, ca se aduna niste premise apoi se trage o concluzie…

O sa revin si cu detalierea unui proiect, deocamdata la stadiul de „zvon”, cum se doreste realizarea unei noi instalatii de transport pe cablu intre Cota 1400 si Cota 2000.

Se scuturau brazii de zapada

2 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. Camelia spune:

  Păcat că ţi-am citit urarea cu întârziere; dar nu’i nimic…contează gândul pe care îl lăsăm unii altora….şi cu putinţă de a fi aflat.
  Pădurea aceasta este fantastică; oricum, mie orice pădure îmi pare a fi magică; a ascunde ceva…am un sentiment aparte când o cutreier şi mă afund în ea; născocesc poveşti…întâmplări. Îmi plac pădurile; le iubesc toamna când sunt ruginii; le iubesc iarna îmbrăcate în diamante…le iubesc în primăvară, verde-malahit.
  Le iubesc pentru viaţa lor; pentru ceea ce înseamnă.

  Tu aduceai la cunoştiinţă un fapt; ai făcut bine, eşti un haiduc ce îşi duce lupta lui.
  Eu ţi-am scris despre pădure; fată cu gânduri jad-crengi de speranţă verde.
  Aceeaşi dragoste pentru natură…şi a ta..şi a mea.

  Apreciază

  1. Da, padurile sunt superbe, sunt unele prin care ai merge mult timp fara sa te plictisesti, totul e viu, iti da energie…daca esti atent vezi multe lucruri. In poze se vede cum se scutura zapada de pe brazi. Vantul sufla suficient de puternic ca sa miste crengile, si atunci cadea o mantie de cristale albe, fine, ceva frumos…

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.