PARTIA DE LANGA TELEGONDOLA SINAIEI…SI MONITORII DE SCHI

Citeam intr-un ziar local ca partia de langa telegondola statiunii Sinaia va fi administrata de un apropiat al primarului din localitate.

Pana aici nimic interesant. Se stie ca de ceva vreme se doreste realizarea unei partii intre Cota 1400 si statie de plecare a telegondolei. Una din probleme ar fi daca se intervine legal sau prin invadarea cu buldozere a padurii.

Pana insa la o asemenea decizie, buldozerele „se antreneaza” pe langa padure. Latesc, indreapta, sau dupa cum stim…REABILITEAZA, REMODELEAZA, chestii din acestea ce justifica anumite treburi la limita legii.

Ce mi s-a parut mie interesant, pe langa faptul ca se lucreaza fara act de mediu, a fost o mentiune din acel articol de ziar. Se pare ca viitorul administrator ar fi spus ca monitorii de schi din Sinaia nu au ce cauta pe partia lui 🙂 🙂

Evident ca pentru unii monitori imi pare rau, pentru altii imi pare bine. Multi dintre stimatii instructori de schi au participat la dezbaterea publica a proiectului cu telescaunul din Valea Soarelui. Si acolo pentru a-i remarca primarul strigau tot felul de aberatii, radeau de masuri de protectia mediului, aveau un comportament neadecvat unei astfel de intalniri, o atitudine de stadion.

Si uite de ce nu pot sa condamn decizia celui care va administra partia de la Telegondola. Foarte bine le face! Acum poate se prind si ei despre modul cum functioneaza unele treburi prin Sinaia. Ca lucrul promis astazi, maine nu mai este valabil.

Daca vrei sa ai un cuvant de zis, atunci trebuie sa si arati ca poti. Altfel, daca esti doar un cetatean supus, care nu vrea sa vada decat ce nu-il afecteaza, nu-ti ramane decat sa stai acasa sa te uiti la televizor cum duc altii turistii pe partie.

A arata ca poti nu inseamna ca te dai bine cu schiurile… 😉 Care pricepe…!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.