DUPA LUNI DE ZILE SE INTAMPLA…O MINUNE!

Intr-adevar astazi am vazut un lucru care poate fi considerat o minune…chiar daca ar trebui sa treaca drept obisnuit prin zona noastra.

Am ramas surprins si nu o spun ca pe o ironie…pe Drumul Cotei 1400 am vazut o patrula de jandarmi montani. Pana aici nimic neobisnuit nu mai ca jandarmii respectivi nu erau cei din Centrul Montan cu care ne-am obisnuit.

HAL DE ANIMAL SALBATIC INTR-UN SIT NATURA 2000

Domnii jandarmi aflati in patrulare erau de la Jandarmeria Montana Sinaia, oameni ai legii care trebuie sa dea o atmosfera de normalitate acestui Parc Natural.

Pare ca nu este mare lucru sa vezi o astfel de patrula. Nu mai ca respectivii oameni ai legii coborau pe jos de la Cota 1400 spre Sinaia, lucru pe care eu nu l-am mai observat de foarte mult timp.  Sa speram ca acest obicei si-l vor tine macar doua zile pe saptamana.

In asemenea ritm ceva trebuie sa se schimbe cu acest Parc Natural. Curiozitatea mea este daca o sa mai ajunga la Cota 2000 cu mijloc motorizat anumite persoane care considera ca legea trebuie aplicata pentru altii…dar poate i prind jandarmii.

Daca jandarmii montani vor fi prezenti la Cota 2000 in perioada de inflorire a rododendronului, specie protejata ce acopera pantele muntelui Furnica atunci cu siguranta vor fi ma putini tentati sa initieze actiuni ilegale de culegere a acestor flori.

COTA 2000 SAU „VIZIUINA LUPILOR” IN FOLCLORUL MONTAN…IA GHICITI CINE SADE SUS LA FEREASTRA DESCHISA UNDE ACCESUL ESTE INTERZIS PENTRU UNII?! RESTAURANTUL DE LA PARTER ESTE OK DAR SUS E SI MAI SI…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.