O GLUMA PROASTA SAU O FACATURA MISELEASCA?!

Pe data de 20.04. a.c. cei din Primaria Sinaia au reclamat faptul ca adresa de mail le-a fost sparta si ca s-a trimis un mesaj catre mass-media ce cuprindea un fel de invitatie la un festival al gay-lor!

Au anuntat politia insa povestea din punctul meu de vedere nu este credibila cat timp lipsesc multe detalii!

Primarul Sinaiei a fost „bagat in colt” intr-un articol pamfletar publicat intr-un saptamanal prahovean. Finalul acelui articol era unul nefericit: „O floare si doi gaozari”. La scurt timp dupa aparitia saptamanalului a cazut si vestea ca de pe adresa primariei a fost trimis un fals comunicat!

Sunt atatea intrebari privind adevarul acestei situatii: cate ziare au primit comunicatul fals, daca s-a preluat controlul adresei…Foarte bine putea sa fie un angajat care a vrut sa se razbune pe primar si sa faca o gluma proasta si scenariile pot continua.

Insa in astfel de ocazii trebuie sa reactionezi rational nu ca dl. primar Vlad Oprea care a avut o reactie copilareasca, neadecvata unui edil-sef. Ca si cum copiii din vecini i-au luat jucariile s-au l-au jignit, dansul a si gasit vinovatii prin puterea clarviziunii sale.

Nici nu a demarat bine ancheta ca el a si gasit vinovatii: un primar si un parlamentar porniti sa ia terenurile Sinaiei. Bine ca nu a dat vina pe norul de cenusa vulcanica, pe vreo retea terorista sau pe cine stie ce reincarnare.

DOUA STANE TARLE, DOUA AMPLASAMENTE, DOUA FUNDATII DE BETON

Din orice punct ai aborda problema reiese un lucru: daca cineva ar fi urmarit sa-i aduca prejudicii apoi nu se limita doar la a trimite un comunicat fals ci la mult mai mult! Reactia primarului la inceput mi s-a parut hilara, ma gandeam ca dansul din razbunare, din furie spune atatea vorbe. Ca a facut si a dres niste oameni politici ai zonei…sa ni-i imaginam pe cei doi deja declarati vinovati de dl. primar, incercand diverse metode de hackeri. Te ia rasul cand constati cat de neverosimila este situatia…

Si mai ales te ia rasul cand afli si din ce cauza i-au spart mailul: Ca sa puna mana pe niste terenuri din Sinaia… Nu stiu ce conexiune logica are comunicatul fals despre un festival cu terenurile din Sinaia. Eu daca as fi in locul celor acuzati as spune ca dl. primar al Sinaiei are o problema grava, nu i-a priit aerul anglo-saxon si s-a intors nervos.

In ultima vreme tot observam diverse chestii uimitoare care pornesc din sfera administratiei locale: se „reabiliteaza” o stana din Parcul Natural Bucegi cand colo dl. primar a ridicat o alta, se insamanteaza o partie fara avizul celor de la APM Prahova, se cosesc pantele muntilor, pensionarul Doru Cernescu este actionat in judecata de primar, lui Samoila de la Cota 1400 i demoleaza terasa, cu Ziarul de Sinaia a avut trei procese, daca un consilier local trece la un alt partid chiar daca nu facea parte din partidul ce are majoritatea in Consiliu atunci este terfelit si jignit intr-un ziar lucios…

PANOU DE MULTUMIRE EXISTENT LA COTA 2000. NUMELE valorilor AFISATE LA LOC DE CINSTE!

Cel mai probabil se doreste mentinerea unor stari conflictuale in loc sa se faca ceva cu adevarat util pentru cetateni. De fapt este si asta o metoda de a arata ca faci „treaba”…

Si cu celebra campanie verde desfasurata in prezent la Sinaia nu ai cum sa crezi ca primarul este un iubitor al mediului. Daca lucrurile stateau asa nu ar fi construit o stana fara acord de mediu, nu ar fi dus buldozere si alte utilaje grele in situl comunitar Bucegi, nu ar fi latit Drumul de Vara, nu ar fi efectuat un drum spre Stana Tarle, poate ar fi vazut din timp ca MontSin-ul, societatea ce strange gunoaiele din Sinaia, le arunca in preajma albiei Prahovei undeva in zona Valea Larga si lista poate continua.

ASA IUBESC UNII DIN PRIMARIA SINAIA MEDIUL…CU UTILAJE GRELE INTRODUSE INTR-UN SIT DE IMPORTANTA COMUNITARA!

S-ar fi evitat atunci sesizarea mea adresata Garzii de Mediu si in urma careia cei de la MontSin au primit 200 milioane lei vechi…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.