MITZU KITZU AL BUCEGILOR SI „PROSTANACUL” MEDIULUI

Este un nene de pe aici de prin Sinaia care conduce o institutie…cu „punct de lucru” in alt oras! Acest „numit” pe alte criterii decat ale competentei, nu stie sa raspunda la o simpla cerere!

Motiv pentru care i-am adresat-o personal, sa inteleaga omul despre ce este vorba! Pentru ca el are un ton superior si paseaza raspunderea pe umerii altora! El da raspunsuri neoficiale ca sa nu se poata intoarce impotriva sa! Un mod de manifestare de tip „prostanac”!

In schimb, orice intreb eu, el repede incinge telefonul si il anunta pe Mitzu-Kitzu al Bucegilor! Nick-ul acesta de Mitzu-Kitzu este chiar potrivit, pentru ca acest personaj magic face orice doreste, …. si nu este deloc jignitor! Mie asa mi se pare…daca pare altceva….inseamna ca e ceva cu semnul intrebarii, sau nu e nimic interesant!

„Prostanacul” mediului este chiar o formulare blanda pentru cineva care nu le are cu unele domenii! Sa fiu mai precis este vorba de doua persoane! Unul face ce doreste si il cheama Mitzu-Kitzu iar pe celalalt, „Prostanacul” mediului si le face dupa cum i se pare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.