DESZAPEZIREA, O RUSINE PENTRU „PERLA CARPATILOR”

Este evident ca nu exista un respect pentru cetatenii statiunii Sinaia si nici pentru vizitatorii acestui renumit loc al tarii!

Ma refer la ziua de azi mai ales! Intr-o zi de week-end, cand toata lumea iese la plimbare, strazile si centrul Sinaiei nu erau curatate de zapada. In cursul noptii mai cazuse circa 10 cm de zapada!

Oricine a trecut prin Busteni a vazut ca in acest oras fiecare strada laterala era deszapezita! De exemplu, in jurul ore 18, in cartierul Zamora erau prezente trei utilaje de deszapezire, care indepartau zapada stransa dimineata in anumite locuri!

In Sinaia daca mergeai prin centru, in miezul zilei, te afundai in zapada, intrucat trotuarul nu a fost curatat! In schimb, mai in amonte de acest oras, la Busteni, se intervenise inca de la ora 8 a.m. cu un utilaj specific, ce intra pe trotuare!

O imagine rusinoasa completata de „mana de ajutor” data de cei de la telecabina! Am vazut turisti, nu unul, doi, ci zeci, care se intorceau de la statia acestui mijloc de transport pe cablu. Am intrebat pe cativa ce s-a intamplat si mi-au zis ca li s-a spus ca nu e zapda pe partii…in conditiile in care ieri se schia bine pe Drumul de Vara!

Unul dintre turistii nemultumiti mi-a zis „astia nu vor sa faca bani”! Este drept ca in Valea Dorului, vantul viscolise zapada si nu erau conditii de pacticare a unor sporturi, mai ales ca incepuse si vantul. Insa turistii care au coborat de pe Bucegi spuneau ca Drumul de Vara este o partie destul de bine batatorita, are zapada suficienta…

Pana la urma nu poti cere ceva cuiva care nu are nimic de dat!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.