Salut, prieteni!

Daca as fi preot, as zice: „Pace tie, cititorule!”. Nefiind preot, spun:

„Cand auzi de turism sau protectia mediului in Bucegi, inchina-te de trei ori… pentru ca lucruri mai neadevarate ca acestea nu iti este dat sa auzi mereu !”.

3 comentarii

 1. criscar spune:

  Salut PRIETENE! Pentru ca peste cateva zile se vor implini 2 ani de cand ai infiintat BLOG-ul,vreau sa-ti fac urarea de „LA MULTI ANI!”Temele abordate si felul in care sunt prezentate atrag tot mai multi si consecventi vizitatori,care gasesc aici o cutie de rezonanta pt. preocuparile si ingrijorarile lor,oameni care iubind frumosul natural si moral iti sustin demersurile prin modesta contributie a comentariilor.Cu tot respectul pe care-l meriti,iti doresc sa reusesti in tot ceea ce-ti propui! Numai bine alaturi de devotata ta sotie,de junior! Pentru cel ce se anunta a veni in curand,sa aiba parte de o lume mai curata si mai dreapta! Pace voua!

  Apreciază

  1. Va multumesc foarte mult pentru urari, nu ma asteptam, atat dv cat si tuturor care urmaresc ce scriu pe aici…sa ne dea Dumnezeu la fiecare dupa asteptari! Evident, asteptari normale 🙂

   Apreciază

 2. carmen spune:

  24 octombrie 2009 – 24 octombrie 2014

  5 ANI DE BLOG !!!

  E mult ? E puţin ? Nu ştiu !
  În mod sigur, e bine!
  E foarte bine că a apărut acest blog, că a apărut cineva care, cu adevărat, cu determinare, cu curaj, cu pricepere, a luat atitudine în faţa unor triste realităţi.
  Cum zicea domnul Crişan, „a apărut Adrian, călare pe un cal alb”, să-i tragă de mânecă pe mulţi ce uită că nu sunt ei ultimii pe acest pământ, că mai vin şi alţii după ei, care vor să se bucure, la rândul lor, de ceea ce ne înconjoară, de acest minunat patrimoniu natural pe care l-am primit în dar, patrimoniu care s-ar vrea neatins, în frumuseţea lui, neconsumat, doar păstrat, conservat, cu grijă, cu evlavie, şi dus mai departe.
  Erau alte vremuri în 2009, sunt alte vremuri în 2014…
  La mulţi, mulţi ani blogului şi autorului, şi multe felicitări pentru tot ceea ce a însemnat şi înseamnă acest blog!
  Este o adevărată lecţie de viaţă !
  Şi este construit, este scris, în primul rând, cu sufletul !
  Ar fi multe de spus… Sunt sigură că după aceşti 5 ani de blog ai ieşit mult mai puternic, mai experimentat, mai bogat.

  La fel şi noi, cititorii, cred că suntem mai altfel.
  Mulţumim şi numai, numai bine !

  Apreciază

Comentariile sunt închise