Campionul national Dani Alexandru Hriscu participant la deschiderea anului scolar la Busteni

Elevii, profesorii, parintii care au fost luni, 5 septembrie, la deschiderea noului an scolar la Colegiul Ion Kalinderu au avut parte de o surpriza deosebita.

In alergare, a sosit in fata acestora un fost absolvent, azi renumit alergator montan al tarii. Si cand zic renumit ma gandesc ca tanarul Dani Hriscu are mai bine de 1 kg de medalii, zeci de titluri si un dosar de diplome :))

Inainte de eveniment cu cateva zile, Dani a participat la doua competitii, a se vedea pozele de mai sus. Una a fost pe Transfagarasan, un triatlon mai exact, unde a facut echipa cu alti doi baieti (unul a inotat 1,9 km, al doilea a pedalat 80 km) si Dani a alergat 21 km. A doua cursa a fost proba de 25 km din cadrul Rasnov Medieval Run, unde s-a clasat pe locul 4 la general si locul 2 la categoria de varsta.

Pe pagina sa de Facebook exista si un videoclip cu sosirea sa in alergare la deschiderea anului scolar. Discutand cu el despre aceasta noua initiativa a sa, de a indemna si pe altii sa faca sport, sa-si urmeze visul, mi-a marturisit ceva frumos de tot :))

„Am fost foarte bine primit de catre domnul director Petrea Constantin si de ceilalti profesori dar… am tinut sa alerg inainte 10 km pentru a simboliza nota 10, atat cat merita aceasta unitate de invatamant.”

Adica, inainte de a sosi la deschidere el venea dupa 10 km de alergare…

Alaturi de profesorii de Geografie si de Educatie Fizica.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.