Perceptiile oamenilor despre paduri si mediu in general

Ma asteptam sa fie „bataie” pe Educatie si pe Mediu. Da’ de unde? 😦

Nu s-a inghesuit niciun partid sa ia aceste ministere ceea ce inseamna ca nu sunt atat de prioritare pe cat spuneau. Bine, una e vorba pentru voturi si altul intelesul de dupa.

Deja in Romania, cel mai corupt minister este perceput ca fiind cel al Mediului; un cunoscut analist cataloga faptul ca acum la conducere va fi „Drujba lui Dumnezeu” 🙂 aluzie istorica la Attila. Miza era prea mare ca sa ajunga la USR-PLUS acest minister. Totul se rezuma la lemn, nu la altceva. Cine taie are bani, cine nu taie… e vorba de tot felul de resurse.

Chiar vorbeam azi cu cineva din aceasta alianta si era deosebit de incantat de ce s-a obtinut la negocieri, ca au primit niste ministere bune!

Insa, ideea articolului este alta: un tanar a intrebat public cum poate ajunge padurar. Raspunsurile le regasiti mai jos, nu neaparat ca unele sunt de poveste dar si pentru a vedea ce se crede despre aceasta profesie. Evident, nici pomeneala de „sa moara capra vecinului”, cum mai scriu unele suparate :))

Asadar, ce intreaba tanarul, ce raspunde lumea:

Unele comentarii sunt scrise de persoane cu un simt foarte dezvoltat al umorului :)) Cred ca elevul nu a inteles nimic… e precum imi spunea cineva sau eu acesteia, cu „buna ziua ti-am dat, belea mi-am capatat”. Nu mai stiu exact cum a fost, parca fiecare parte a fost o belea :))) Asa si copilul acesta, cred ca s-a lamurit ca nu e treaba serioasa cu Facebook-ul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.