Primarul Sinaiei restarteaza alegerile locale la Busteni

Demonstratie de forta pe strazile Busteniului!

Prin oras, merge la pas Primarul Sinaiei, d-l Vlad Oprea. Nu l-a adus vreun elicopter, nu a venit sa se uite la monumentul MApN-ului local de pe muntele Caraiman, nu l-a adus nicio vreo limuzina cu girofar :))

Vlad Oprea in centru, in dreapta sa candidatul liberal Mircea Corbu si, in stanga, Mircea Rosca… daca am retinut coordonator judetean al liberalilor la aceste alegeri.

Pe la Busteni, sunt foarte multi cetateni care privesc cu speranta sau invidie ori respect spre Sinaia. Primarul din Sinaia a sosit la Busteni pentru a sprijini campania candidatului liberal Mircea Corbu. Acesta din urma spera la functia de Primar al orasului. Dansul chiar ar fi iesit primar lejer daca PSD-ul local nu ar fi scos pe piata o multime de candidati, scopul actiunii fiind acela de a polariza diferite curente, prietenii, vecini. Asa se face in politica romaneasca, asa fac toti, metoda venind in tara noastra in acelasi timp cu „armatele eliberatoare sovietice” fiind implementata de tot felul de politruci tovarasi. Si din 4 in 4 ani ne mai trag cate o „eliberare” 🙂

Mircea Corbu

PSD la Busteni conduce un oras de vreo 9000 de locuitori cu ajutorul a vreo mie de oameni: membri de partid, administratie, institutii locale, familiile acestora, abonati la lucrari, clientela, parcagii, rromi… Nu inseamna ca e ceva nemaivazut, in cam toate localitatile tarii cam asa se face. Iar acum, la Busteni, sunt daca nu ma insel 11 candidati la Primar, asta ca sa se risipeasca voturile, nici pe departe altceva. Este o strategie interesanta si castigatoare mai mereu. Eu nu cred ca va iesi si acum castigatoare pentru ca oamenii vor altceva si nu mai ai ce sa le faci.

Trebuie mentionat si ca toti presedintii si loctiitori acestora din sectiile de votare sunt functionari in administratia locala.

PSD la Busteni a avut nu doar o serie de esecuri ci si o serie de realizari: modernizarea unitatilor de invatamant, diferite preocupari sociale… dar le-a si comis grosolan: a instrainat Cantonul Schiel, Crucea de pe Caraiman, a facut cetateni de onoare tot felul de sportivi, lautari si batausi care poate au niste performante insa nu inseamna nimic pentru noi cei din Busteni. Dimpotriva, facandu-i cetateni de onoare pe acesti neaveniti, in detrimentul unor personalitati locale, arati ca desconsideri comunitatea.

Sper ca noul primar oricine ar fi, sa ia titlurile acestor neaveniti si sa le arunce la gunoi. Avem sportivii nostri, medicii nostri etc. Ca e Halep, Bute, Ganea, nu stiu ce artist etc, nu conteaza, sa dispara.

PSD-ul insa nu va pierde puterea pentru toate acestea enumerate. PSD pierde pentru ca nu a facut nimic in domeniile turismului, al mediului si al fondurilor europene. Aici e problema! In contextul actual nu are echipa si specialisti care sa dezvolte turismul, care sa acceseze bani europeni. Si sunt si antagonici cu protectia mediului. Oricum, orasul nu va scapa de influenta lor, sunt sigur ca in Consiliul Local vor face toti aliante cu ei. Poate PMP sa refuze… Corect ar fi ca PSD sa faca niste pasi in spate si sa lase PNL-ul sa ne arate ce poate face! PNL-ul a promis masuri turistice si proiecte cu finantare europeana.

E foarte clar ca nici PNL Busteni nu stie sa scrie vreun titlu de proiect, ca nu are cine 🙂 insa prezenta primarului din Sinaia este o garantie ca acest lucru se va intampla.

Unde a intervenit primarul din Sinaia, acolo comunitatea a atras milioane de euro. Vedem Azuga care a depasit din acest punct de vedere orasul nostru. Deci trebuie facut, schimbat ceva.

Asa ca Primarul din Sinaia a venit la Busteni si a dat un restart campaniei! Una este sa auzi, sa citesti pe Facebook despre ce face Vlad Oprea la Sinaia si cu totul alta sa-l vezi live pe strazile Busteniului! Mai ales intr-un oras cum este Busteniul!

Da, Busteniul are nevoie de Primarul din Sinaia! Toate orasele din Valea Prahovei cauta sa intre in echipa cu Sinaia, numai Busteniul nu a vrut niciodata. Chiar si Comarnicul unde este tot administratie PSD… insa ce administratie!!! Un primar PSD ca Sorin Popa rar ai sa vezi… nu a avut niciodata Comarnicul un primar atat de capabil ca acesta. Evident, pentru binele comunitatii a cautat apropierea de Sinaia.

Si nu, nu este un articolul platit/cerut de PNL, de sustinere etc. Cei care ma cunosc, stiu ca scriu doar ce mi se pare mie ca ar fi un punct de vedere cat mai apropiat de realitate. Chiar d-l Corbu stie ca desi la nivel judetean s-a stabilit o alianta PNL-USR-PLUS, eu nu vreau sa-l sustin la Busteni. Pentru ca, in viziunea mea, cel mai bun primar al orasului ar fi candidatul independent Alexandru Florescu si el este prima optiune.

Iar sosirea Primarului din Sinaia la Busteni trebuie mentionata, fiindca nu a venit vreun bezmetic ajuns cetatean de onoare al Busteniului sa se plimbe pe strazile orasului ci un OM care a facut din Sinaia un oras de referinta in turismul romanesc! Din aceasta perspectiva, nu conteaza ca in acest articol este promovat indirect si candidatul liberal.

Consider ca locuitorii Busteniului au nevoie de o schimbare a modului de guvernare/administrare a orasului. Ca vine la Primarie, Alexandru Florescu sau Mircea Corbu, nu prea conteaza foarte mult, pentru cetateni va fi sigur un imens castig. Important este sa fie unul dintre cei doi Primar!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.