Gandul zilei

In aceste vremuri in care statul curata de paduri muntii Romaniei, in liniste si departe de ochii cetatenilor sai, pe care i-a luat in prizonierat pentru 2 luni de zile, nu putem avea decat doua obiective: 15 mai si data alegerilor 🙂

7 comentarii Adăugă-le pe ale tale

  1. Luna aceasta? Parca erau in iunie… in fine, acum le-au mutat prin noiembrie-decembrie 🙂

   Apreciază

   1. marius spune:

    Adrian,la alegeri vei fi obligat să alegi din doua rele pe care crezi tu ca e ” mai puțin rea” ,asa cum am facut de 30 ani.Eu cred ca neprezentindu-ne la vot este o solutie.Iesind in strada nu s-a rezolvat nimic niciodata.Am fost bătuți și gazați.Daca s-ar intelege si s-ar iesi MASIV in toate orasele pentru ca nu vor avea efective de poliție si jandarmerie sa ne gazeze, ar fi o solutie,dar altfel……..vom mai suferi inca 4 ani si ei vor fura in continuare.Este parerea mea.

    Apreciază

    1. Nu am cum sa nu iti dau dreptate fiindca asa s-a intamplat de 30 de ani. In comunitatile locale macar alegi omul, stii ceva despre el, pe cand in Parlament ajung toti banditii. Multi cred ca mai avem nevoie de o Revolutie. Eu cred ca de ani buni furturile si coruptia induc constant o stare de tensiune in societate. Mai le si plimbi oamenilor pe sub ochii, mii de camioane de lemne, avem acum pandemia care saraceste lumea… nu stim niciodata de unde sare vreo scanteie. Oricum, un al nustiucatelea simt ne spune ca nu va fi bine deloc.

     Apreciază

 1. Etravel spune:

  Categoric voi pune ștampila unde trebuie!

  Apreciază

  1. fosile spune:

   Aș întreba și eu, unde să pui ștampila, că toți sînt la fel.Din 89 încoace toți au făcut același lucru.Au furat prin toate modalitățile posibile și au înșelat poporul. Deci, cu cine să mergi mai departe?

   Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.