Actiune spectaculoasa a Politiei: Spargatorii de bancomate prinsi in flagrant

Stiti ca umblau organizati niste tineri iar acestia, ca in filme, aruncau in aer bancomate. Luau prada intr-un minut-doua si dispareau.

Actiunile lor erau periculoase nu doar pentru ca furau. Daca vreunuia ii trecea prin minte sa arunce si altceva in aer, nu doar bancomate? Cred ca mai ales din aceasta perspectiva Politia s-a mobilizat foarte bine.

Pe 10 februarie, la orele 4:00 dimineata, „echipa de soc” arunca in aer un bancomat aflat la hotelul Bastion din Sinaia. Fara nicio teama. Una din greselile lor a fost ca au actionat in Valea Prahovei, unde nu cred ca exista „camp necunoscut” pentru autoritati. O alta se poate spune ca ar fi aceea ca nu s-au potolit dupa prima lor actiune. Eu ma intreb daca nu cumva pentru astfel de oameni ajunge la un moment dat sa fie mai importanta adrenalina decat banii? E logic ca nu ai cum sa dai spargeri la infinit. E logic ca folosind aceasta metoda, de aruncare in aer, pe urmele tale vor fi cei mai buni oameni ai Politiei.

Foto: Stiri de Brasov din 10 februarie cu spargerea de la Sinaia.

Ieri, 20 martie, Politia i-a si prins. Nu i-a prins oricum ci chiar in timpul unei noi actiuni de prada. Echipa de spargatori tocmai aruncase in aer un bancomat CEC in comuna Ozun (Covasna). Era tot 4 dimineata. Va dati seama, se aude bum, adica explozia, hotii alearga oarecum zapaciti de zgomot sa adune banii cat mai repede si, in timpul culesului, i-a saltat Politia :)) Absolut formidabila actiunea Politiei 🙂 Cat de superb!!! Baietii adunau banii cu sacul si s-au dezmeticit in catuse, in duba.

Ce deznodamant, nu-i asa! :)) Ce le-or fi zis in duba mascatii… „cat credeati ba’ ca tine si treaba asta?” 🙂

2 comentarii Adăugă-le pe ale tale

  1. Bună, mă întrebam dacă pot lăsa nişte ❤ 🙂 💓🦋🤗🌈☔️🌸 ❤ 🙂 în loc de un comentariu !?!? Şi uite că pot 😛 !!!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.