GROAPA DE GUNOI DE LA COTA 1500 SI ECOLOGIZAREA ECOLOGIZARILOR

Toata lumea stie ca in aceasta vara s-au desfasurat actiuni de ecologizare in Parcul Natural Bucegi care au fost indelung mediatizate!

Ce am inteles eu din toate acestea?! Ca niste reporteri aveau nevoie de subiecte ca sa traiasca si ei, ca niste tineri inimosi doreau sa curete muntele de gunoaie, ca angajatii statului aveau nevoie sa iasa cu ceva in fata sefilor….reducand toate acestea concluzionez doar ca in astfel de momente spoiala si adevarul purtau acelasi chip!

Dincolo de munca depusa de acei tineri, si trebuie amintit cum autoritatile locale s-au acoperit de rusine, fapt ce reiese dintr-un interviu luat ecologistilor, s-a relevat si chinul unor agenti economici care cu strangere de inima au contribuit la anumite actiuni!

Si mai trebuie spus ce s-ar fi facut toti acestia fara sprijinul celor de la terasa „La Sami” zona Cota 1400?! Aplicand invers procedeul „dupa fapta si rasplata” autoritatile locale au trimis somatie de demolare catre acea terasa, ce functioneaza din 1995. Ca asa gandesc unii ca este bine! Bine pentru altii…

Eu as propune ca solutia demolarii sa fie extinsa si mai sus de 1400, as vrea sa aud ca cei de la cabana Tarle demoleaza, s.a.m.d. Aaa, va suna cunoscut???

Cabana Tarle – DEFINITIE

Un meteor aparut in cuprinsul Bucegilor…drumul cel mai sigur spre pierderea functiilor unor persoane cu atributii pe linia mediului! Prieteni, de cand ati pus primul cancioc am dat drumul la poze! Dar sa revenim la ecologizarea ecologizarii si sa lasam surprizele pentru Craciun!

Au muncit acei tineri si tot nu au terminat. Chiar daca peste tot s-a spus ca s-a mai inchis o gropa de gunoi, de fapt, pozele arata altceva: Ca mai sunt mormane de gunoaie si ca nici cele din cladirea parasita, fost refugiu salvamont, nu au fost luate!

Munca titanica intr-adevar…dar tipic romaneasca! Nu a fost finalizata! Nici nu trebuie sa mai intreb de ce! Nu au mai fost fonduri cu siguranta!

In poza, se vad ascunsi intr-un unghi al cladirii circa 15 saci.Alti doi au fost rupti de diverse animale si gunoaile imprastiate prin zona cladirii!

2 comentarii Adăugă-le pe ale tale

  1. pummy spune:

    Care e faza cu cabana Tarle ? Se construieste cumva ceva la baza Tarlelor ? Intreb caci am vazut acum vreo 2 luni o masa mare de pamant stransa acolo si acum inteleg care ar fi motivul.

    Apreciază

    1. Nu ai idee cate persoane sunt interesate de acest subiect! Da, se realizeaza….sa zicem lucrari de anvergura! O sa gasesti aici in curand toate detaliile!

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.