Semimaratonul Gerar aduce un loc I pentru Busteni

E doar un articol pentru prietenul meu Dani Hriscu Alexandru prin care aleg sa ma bucur, indirect, de inca un rezultat de exceptie al acestuia. Ne mai bucuram si cand ne vedem fiindca stam la un minut distanta 🙂

Baiatul este deosebit, de mare calitate morala si sufleteasca… Ar merge un articol mai amplu, distribuit pe retele de socializare dar e demult expirat acest lucru. In mare parte, nu multi ar intelege ce face Dani Hriscu si cat de bine ar reprezenta el Busteniul. Este un nume in tara, in lumea maratonistilor/sportivilor, mai putin la el acasa.

Dar na, se intampla. Asa e mereu in Romania! 🙂 Mai stiu ca a trecut demult peste astfel de chestii cu modestia lui caracteristica marilor campioni.

A participat in week-end-ul care a trecut la celebra competitie sportiva „Semimaratonul Gerar” la Mixt, alaturi de Antoanela Manac si Radu Milea. Echipa de trei a condus cursa de la inceput si pana la final adjudecandu-si asadar primul loc.

Echipa castigatoare

Dupa 21 de kilometri parcursi in 1:25:56.

L-am mai intrebat diverse pe Dani dar el o tinea una si buna ca doreste sa dedice aceasta meritata victorie… prietenei sale 😉 Asa sa fie 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.