Directorul Directiei Silvice Mures prezinta realitatea: Clasa politica taie padurile Romaniei!

Dupa mii si mii de articole care infiereaza Romsilva, fabricile austriecilor si firmele de exploatare din domeniu… cineva s-a decis sa spuna adevarul. Nu e chiar oricine si chiar stie ce spune!

O sa vedeti un reportaj, o sa vedeti inregistrari in cadrul acelui reportaj, o sa aflati daca nu stiati deja, cum politicienii au transformat Romsilva intr-o structura al carei principal rol este sa colecteze bani pentru partide.  Evident in detrimentul mediului.

Uite asa nu mai conteaza valoarea specialistului, a aceluia care invata niste ani prin facultate. Totul este anulat imediat ce intri in sistem si din protectorul padurii devii hot al padurii, in echipa cu toate elementele necesare functionarii unui sistem mafiot.

Cred ca Romsilva a primit o gura de oxigen prin marturisirea directorului de la Mures. Bine ar fi ca toti acesti deputati, senatori, ministri sau secretari de stat care intervin in silvicultura, sa fie inregistrati si dati pe mana DNA-ului.

Interesant este cum se va misca DNA-ul… care ar trebui sa puna mana pe cei implicati in reportaj. Inclusiv pe nemernicii din ministerul mediului, pe acel ministru impostor Costel Alexe, acel secretar Gelu Puiu… care, in loc sa dezavueze practicile PSD, fac acelasi lucru.

Ideea este ca fie PSD, fie PNL, fie UDMR, toti cauta sa-si puna oamenifideli in zona silvica pentru a lua bani din taieri ilegale, pe care ei le acopera intimidand alte institutii de control.

Un excelent reportaj realizat de jurnalistii Recorder si un mare curaj al unui silvicultor:

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.