Din Busteni la Targoviste si inapoi in sectia de votare

Iar m-am trezit cu noaptea in cap. Daca o zi ma trezesc la 7 dimineata sigur urmatoarea sunt in picioare pe la 5 si ceva. Vreo 20 minute imi ia sa pun ziua la cale; dupa ce o pusesem si seara si noaptea.

In Ploiesti, ca am ajuns intai acolo, ma intalnesc cu vechiul meu prieten Alex R. El astepta un tren… voia sa urce pe Postavaru. Dupa ceva discutii ne despartim si eu o iau spre Targoviste, el spre munte.

Prin Targoviste, cu ceva treaba si pe la diferite obiective. Nu a fost ca altadata, ca na, dar tot am facut ce mi-am propus:

In timp util ajung si la sectia de votare:

Din nou, reprezentand Alianta USR-PLUS. In mod normal, ar fi trebuit sa fiu la BEC, la Primarie, dar o lipsa de sincronizare a facut ca documentatia trimisa de Alianta sa ajunga cam tarziu. Nu-i bai, chiar e mai bine, nu stiu cum as fi gasit timp sa fiu zilnic la Primarie.

Si eram in sectie, cand ma uit pe geam… afara era urgie. Ploua torential, o adevarata vijelie. Cand am plecat, mai ploua putin dar urmele ploii se vedeau:

A prabusit drapelul si cateva panouri cu afise de candidati.

Coroana a fost depusa de cei de la Hidro Jepi, care isi aduc aminte an de an de Antim Ivireanul (27 septembrie)… coroana este asezata de ieri.

Reprezint in pofida multor piedici, Alianta USR-PLUS si m-am oferit la primul apel ca reprezentant in orice sectie de votare. Nu conteaza locul si nici banii. Cel mai important este sa ma asigur ca se voteaza corect, ca toti candidatii au aceleasi sanse. Pentru mine unele lucruri raman universal valabile; nu ne batem joc de faptul ca libertatea de astazi, atat cat este ea, a fost platita cu sange. Jertfe calcate in picioare de toate partidele care au ajuns la guvernare din 1989 si mai ales de catre urmasii comunistilor.

Tocmai de aceea, maine, trebuie sa iesim la vot pentru a schimba lucrurile in acest oras!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.