Fantana de acum 100 de ani de la Izvorul Rece-Sinaia, aspecte vechi si noi

Prima zi…

paşi în timp

Am mai scris de aceasta fantana. E bine si sa scrii, ca informare, sa nu se piarda chiar asa istoria, sa se mai cunoasca unele fapte, povesti ale locurilor. E la fel de bine sa si faci, numai ca, in zilele noastre, pentru astfel de chestii se agita din ce in ce mai putini. Proiectul acesta „Pasi in Timp”, are insa prin spate niste oameni mai atenti. Nu ma refer in niciun caz la mine, pentru ca eu fac ce imi trece prin minte, deci nu voi fi un exemplu vreodata. Nici nu imi doresc, important este sa fac ce cred :))

Nu trebuie neaparat sa faci cine stie ce, sa darami muntii ci, un pic acolo, cat sa se vada, sa lasi o urma. Daca toti am face putin, sigur se schimba ceva in societate. Pentru unii sunt simple naivitati, prea prinsi in tumultul vietii, ca sa mai observe…

Vezi articolul original 120 de cuvinte mai mult

2 comentarii Adăugă-le pe ale tale

  1. Costel spune:

    Bună ziua, mă interesează și dacă se poate un răspuns la întrebarea mea , care cred ca este scurta. De ce după 100 de ani apa de la Izvorul Rece nu mai este potabila? Mulțumesc.

    Apreciază

    1. Salut. Nu stiam ca nu mai este potabila. Vedeam in vara ca se opreau acolo foarte multi oameni sa ia apa. Stiam ca la un moment dat se luau si probe pentru analize apoi se afisau rezultatele. Ai vazut scris ca nu e potabila?

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.