Evenimente muzicale in Valea Prahovei

Uneori le ducem dorul, dar si cand se aduna, nu stii ce sa alegi:

Mai intai la Busteni, maine, vineri 12 decembrie:

busteni 1

Pentru sambata, 13 decembrie, sunt doua evenimente. Primul la Sinaia, la Castelul Peles, si al doilea, la Busteni, la Centrul Cultural:

sinaia

busteni 2Cred ca exista timp sa ajungi de la Sinaia si la Busteni 🙂

Inchei cu o piesa muzicala, coloana filmului „Gladiator”, ambele superbe:

5 comentarii

 1. supernaturalvibes spune:

  Nici macar nu incerc sa pozez intr-un admirator al acestor genuri muzicale doar de dragul de a parea mai cult in creierii capului, insa fiind pe drum am prins ieri seara pe Europa FM un concert al corului Madrigal.Pfffff…FENOMENAL!!!
  Am un respect deosebit pentru oamenii care interpreteaza cat si pentru cei care SIMT aceste genuri muzicale, nu cei care merg la concerte doar fiindca „da bine” in ochii celorlalti sau fiindca scrie „rotary” si imediat ai impresia ca deja esti de-ai lor.

  Apreciat de 1 persoană

  1. Sa stii ca am fost de cateva ori in acest an la astfel de concerte si pot spune ca nu am vazut pe nimeni care sa faca doar act de prezenta. Adica, vin doar oameni carora le place acest gen de muzica. Nu sunt un mare admirator, dar imi place sa ascult din cand in cand. Nu stiu exact la ce te referi, dar daca asa scrie pe afis, inseamna ca ei sunt organizatorii, si din ce stiu, ei sunt cei care-i platesc pe artisti, nu Centrul Cultural.

   Apreciat de 1 persoană

   1. supernaturalvibes spune:

    Nu contest faptul ca ei organizeaza si remunereaza artistii, ceea ce este un lucru admirabil…ma refeream la persoanele care participa la eveniment si folosesc ocazia doar pentru a-si manifesta intr-un fel „apartenenta” la grupare…intelegi tu…
    Am participat si eu la cateva evenimente si este un lucru regretabil faptul ca sunt subfinantati artistii, avand in vedere cate mii de ore de repetitii sunt in spatele unei reprezentatii.

    Apreciat de 1 persoană

    1. Foarte posibil sa fie si din aceste persoane, SNV. Desi este foarte prostesc 🙂 sa-ti pierzi timpul asa… mergand la ceva ce nu-ti place, pentru a da bine 🙂 🙂 🙂 Sa mai si aplauzi, sa simulezi 🙂 Nu-ti place, nu mergi, asa se pune problema 🙂 Dar noi ne-am obisnuit cu minciuna si cred ca exista si astfel de persoane. Trist, pentru ca macar acolo unde nu intelegi, macar respecti pe altii si stai in banca ta. De exemplu, nici eu nu merg la meciuri de fotbal aici in oras, dar nu am nimic cu aceia care merg 🙂 Cultura… cine mai pune pret pe ea? Cand parca a innebunit lumea, numai dupa bani se alearga. Bine ca macar mai sunt oameni care o iubesc, indiferent de ce parte a scenei se afla 🙂

     Apreciază

 2. supernaturalvibes spune:

  Asta cu alergatul dupa bani e una din idioteniile secolului, atata timp cat tot ce ai de facut este sa-i lasi sa vina ei la tine…usor…usor… 🙂 🙂 🙂 Mark my words you mountain man you… 😉

  Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise