Flori de gheata, mantii de lumina si peisaje verzi

De inceput de an, am fost pe la manastirea Caraiman…

1Multa lume

2Am ajuns la timp 🙂

3Am un concurs cu cineva, care poate sa manance cele mai multe amandine. Concursul a fost insa amanat, eu nefiind in forma. Tocmai ce mancasem in noaptea dintre ani, o cantitate mare de tort. Nu am reusit sa termin o amandina, asa ca un concurs chiar nu-si avea rostul

4Cald si bine

5Frig dar frumos 🙂

6Magnific

7Poezia ghetii scrisa acolo unde soarele mai ajunge abia in martie

9

10

11

12

13

14

15

16Zici ca a venit primavara

Si daca vreti sa stiti cum era ieri la Cota 2000:

17Asa pare sa fie si azi

13 comentarii Adăugă-le pe ale tale

  1. nicolae spune:

    Un an nou 2014 plin de bucurii și realizări!

    Apreciază

    1. Va multumesc pentru urari. Sa aveti si dv. un an cat mai reusit!

      Apreciază

  2. Dragă Adriane, la mulți ani ție și familiei tale! Să fiți sănătoși și să aveți parte de tot ce-i mai frumos! La Anu’ și la mulți ani! =)

    Apreciază

    1. Saru-mana si va multumesc foarte mult pentru aceste ganduri. Va doresc sanatate si multa fericire. Sa ne auzim mereu cu bine! 🙂

      Apreciază

  3. sven hassel spune:

    Doamne ce dor de munte m-a luat , deja sunt 2 luni de cand nu am mai fost, cand boalii mai ninge odata ca nu mai am rabdare

    Apreciază

    1. 🙂 🙂 🙂 Maine dimineata postez un traseu frumos, cu poze de prin Bucegi, sa vezi ce chef iti vine sa dai o tura prin Bucegi. Lasa Vf. Plesuva, ca te dai tu cand va ninge, probabil la sfarsitul lunii. Azi, in Bucegi, a fost o zi de primavara.

      Apreciază

  4. criscar50 spune:

    Tare frumos! Ai avut dreptate; si ieri a fost o zi ca de primavara, chiar si cu viorele! Cu colegii mei, iubitori de munte am lenevit la soare, contempland Bucegii, Ciucasul-Zaganul, Bobul-Grohotisul, de sus de pe Piscul (cam pretentios spus!) Cainelui. In acelasi timp,in zonele joase a fost ceata si rece! Prilej de a-mi aminti cum in alte ierni, prin aceleasi locuri, m-am luptat cu nametii, uneori „vaslind” pe ruksac pentru a nu a ma scufunda pana la brau…!

    Apreciază

    1. Bine ai facut ca ai venit! Cine stie cand vor mai fi zile asa calduroase la inceput de ianuarie. Ati stat sus la golul alpin, unde sunt bancile si masa aceea din lemn? Si noi am avut in gand sa mergem pe muntii Baiului, dar calculand, a iesit mai convenabila varianta cu Bucegii. Nici nu iti vine sa crezi ca acum in ianurie mergi atat de lejer prin munti. S-a mutat vremea frumoasa la munte 🙂 Dar si anul trecut, cand am scris ca ne-a imbatranit iarna, mai stii? Nu s-a vazut soarele cam 6 saptamani.

      Apreciază

  5. criscar50 spune:

    Acum intinerim cu neasteptata primavara! Da, am facut popas indelung la masa cu banci din busteni. Ce parere ai de cei care s-au improprietarit pe munte, impunand interdictii si, aparandu-se cu… tunul, au determinat devierea traseului, ne mai punand la socoteala scoaterea din circuitul turistic a stravechii si iubitei casute…?!

    Apreciază

    1. Da, acum vedem altfel iarna, daca o mai fi sa vina 🙂 A fost bine atata vreme 🙂 Crisan, in afara de vechea cabana, mult modificata, au mai ridicat o alta constructie. Sunt multi bani bagati acolo, proprietarii au tot felul de afaceri si de hobby-uri. Sa-ti aduci tunuri, nu este de ici, de colea. Dar cate nu sunt pe acolo 🙂 Fiind proprietate particulara, nu se poate posta tot ce am vazut, este curtea lor, casa lor. Asa este Romania de dupa Revolutie, asa s-au pierdut multe locatii turistice. Bine ca mai este traseul, desi se urca o panta uriasa :))

      Apreciază

  6. criscar50 spune:

    Sa se bucure doar ei de belvedere!!! Acea panta destul de accentuata pe care urca noul marcaj ocolind cladirile, poate fi evitata prin dreapta pe drumul de tras bustenii care face cateva serpentine pana intalneste vechiul marcaj. O spun pt. acei care s-ar lasa descurajati in a parcurge frumosul traseu: Sinaia- Piscul Cainelui-Vf. Draganul-Baiul Mare-Cumpatul-Plaiul Tufa-Sinaia (cartierul Cumpatul),7-8 ore.

    Apreciază

    1. Ei vin foarte rar, din ce am auzit, chiar si o data pe luna. Am zis de acea panta ca sa se stie, oricum in circa 1-1 si 1/2 ore iesi din padure, si mergi printr-un culoar larg cu poieni frumoase, iar pe stanga si dreapta diferite specii de copaci.

      Apreciază

    2. Ei vin foarte rar, din ce am auzit chiar si o data pe luna. Am zis de acea panta ca sa se stie, oricum in circa 1-1 1/2 ore iesi din padure, si mergi printr-un culoar larg cu poieni frumoase, iar pe stanga si dreapta diferite specii de copaci.

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.