IN MIJLOCUL SARBATORILOR DE IARNA, ITI „RUPI” MASINA DACA URCI PE DRUMUL COTEI 1400

Fiind un blog de atitudine, cu profil jurnalistic, este evident ca oricine isi poate exprima ideile aici, si mai mult de atat, exista garantia ca anumite informatii personale provenite de la vizitatori nu vor fi publicate!

Stiu prea bine cum este sa fi luat in colimator de cei care se fac ca reprezinta legea, si cate neajunsuri poti avea daca iti exprimi uneori punctele de vedere…in public!

Printre aspectele semnalate in ultima vreme se numara si o situatie care este complet neavenita, acum cand zona noastra este plina de turisti! Iar daca cineva a creat respectiva situatie in scopul de a limita traficul auto spre Cota 1400 atunci i-a reusit perfect!

Nu mai ca aceasta „reusita” mai trebuie si sanctionata iar efectele ei remediate la modul cel mai  rapid cu putinta. Maine-poimaine este Revelionul si vai de cei care urca prin cartierul Furnica al „Perlei Carpatilor”!

Astfel, dupa sensul giratoriu , zona de unde se desprinde Calea Codrului, se trece un pod, iar in preajma acestuia s-a creat artificial un sant, sau un transeu mai exact! Daca nu esti atent iti strici masina destul de repede, motiv pentru care in week-end se creasera cozi de masini!

Soferii asteptau ordonati si cu nervii intinsi la maxim sa treaca santul! Probabil s-a tras o conducta de apa, si nimeni nu a controlat starea drumului dupa incheierea lucrarilor! La fel de probabil este ca nu a vrut sa controleze cineva!

Pun pariu ca nu are nimeni curaj sa acorde vreo amenda celor care au spart drumul si care nu s-au mai preocupat apoi de aducerea acestuia la starea initiala!

Oare nu sunt angajati ai Primariei care sa aiba si munca de teren? Sa constate anumite lucruri, sa lucreze in slujba cetatenilor?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.