Surprize in padurea Zamora

Nu doar minunea Invierii a sosit duminica. Mi s-a parut ca a fost si cea mai calda noapte din acest an (intre sambata/duminica). Si nu mi se pare, e sigur, pentru ca si noaptea dintre duminica si luni a fost bine. Cum mi-am dat seama? In fiecare noapte din acest an a pornit centrala si de doua nopti nu a mai fost cazul. Deci, e clar, pleaca iarna. Cam tarziu, e luna mai dar… se duce.

Ce sa facem in prima zi de Pasti?.. ca toata lumea in jurul unei mese dar nu m-am regasit niciodata in chestii din acestea si am iesit prin natura. O luam pe drumul din valea Zamorei ca sa iesim tocmai la castelul Cantacuzino. Multi altii la plimbare pe acest drum… mai era si soare, am inaugurat duminica si prima iesire in tricou in padure. Pana acum a fost numai frig si urat.

Din drum, am vazut eu pe stanga, spre oras, cum multi au acum proprietati in padure. Parca si aici e padure privata. Oricum, nici pe departe nu se aseamana cu dezastrul din Abruptul Prahovean. Mergand, observam 2 chestii foarte interesante.

Prima, un investitor construieste niste casute frumoase, fara fundatii:

Vor mai rasari vreo doua si acolo…

Abia astept sa aflu care este ideea, ca pare frumoasa 🙂

Mai mergem putin si ajungem la fosta groapa de gunoi a orasului Busteni. Cand eram mici, vedeam toata ziua iesind fum din padure. Adica, de aici:

Trebuie sa fie o solutie si pentru asta…
O apa mica darama un zid mare pana la urma..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.