Se repara cea mai veche cladire din Predeal… biserica Manastirii Sf. Nicolae

Aceasta biserica din piatra a fost ridicata pe locul unui schit din lemn, in anul 1819. Din fericire, personalul monahal depune eforturi de restaurare si a transformat acest loc religios intr-un mic colt de rai:

SAMSUNGBiserica veche

2

SAMSUNG

4

SAMSUNG

Inchei cu o piesa muzicala, am auzit-o ieri dimineata in masina, la un post de radio. Acasa cand am ajuns, am inceput sa o caut, mi-a luat ceva, neauzind de tipul asta niciodata. La inceput, mi s-a parut tare urat cum stalceste melodia celor de la Roxette… parea doar ceva asa, instrumental 🙂 Apoi mi s-a parut… utila pentru gimnastica de dimineata 🙂 Parca suna cum trebuie… un prieten cand a vazut ce melodii am pe telefon, mi-a spus: „nu pari a fi genul care asculta”… asa credea el, eu stiu ce cred eu…

Frumoasa melodie 🙂 🙂 ca „Soaptele Timpului”… doar ca baietilor astora le iese cate o piesa la o suta.

Azi dimineata vad ca nu merge net-ul, deci sa mai astept sau sa nu mai astept… pana la urma am sunat si eu dupa doi ani de zile de abonament, la operator, sa vad daca dureaza mult. Mi s-a zis ca dureaza, o masina mare agatase cablurile… Cand sa inchid, imi spune sa-i dau adresa ca sa trimita o echipa la locul sesizarii. Eu ii spun ca nu este o sesizare ci doar o intrebare pentru ca nu am timp sa stau acasa pana se remediaza problema. Pana la urma sa-i dau adresa, hai ca strada o stiam, dar care o fi blocul?.. asa ca ma duc repede la bucatarie sa intreb la ce bloc stam de ani de zile 🙂 Intreb soptit, mi se spune, eu nu inteleg si spun la telefon numarul unui alt bloc. Trist, ce mai! Nu am avut timp sa retin numarul blocului unde stau… nu o sa retin niciodata aspectele ce mi se par neinsemnate. Mai important este sa retin agenda telefonica decat propriul numar… si tot asa!

4 comentarii

 1. Oana spune:

  Adi, distrat mai ești 🙂 cu nr blocului… Mă bucur de restaurare/reparații la biserică.
  Am râs (oarecum timid) când ți-am văzut acu postarea… mai ales că mi-a sunat în cap o melodie acu, la ceas de seară, ce are același laitmotiv: listen to the heart… cred că ni s-a stricat serios ceva la rotițe 🙂 Caută, please, un remediu 🙂

  Apreciază

  1. Saru-mana, Oana 🙂
   La mine cred ca a fost ceva mereu in neregula, asa ca nu stiu ce si unde sa caut 🙂 Probabil este o stare naturala… dar, daca totusi gasesc, o sa spun.
   Multumesc! 🙂

   Apreciază

   1. Oana spune:

    Nu mai căuta remediu! Mi-e mai bine aşa 🙂
    Zile faine în zona ta!

    Apreciază

    1. Da’ nici nu stiam unde sa-l caut 🙂 Am inteles, multumesc asemenea 🙂

     Apreciază

Comentariile sunt închise