SINAIA FOREVER, mai mult decat un festival! Astazi programul…

Cand aduci la Sinaia turisti de aproape trei ori mai multi decat locuitorii orasului…se cheama ca stii sa organizezi un eveniment profesionist!

Peste 50.000 de persoane au participat anul trecut la Sinaia Forever…tot atatea sau poate si mai multe sunt asteptate si anul acesta.

Am urmarit ca Primaria Sinaia sa publice programul si sa nu scriu despre ceva presupus…eram sigur ca vor veni cu tot felul de surprize. Pana si unul ca mine, mereu cu observatii 😉 poate gasi ce-i place. Apoi, oricum spun cate unii ca scriu numai de bine de Sinaia. Mie chiar imi place orasul. Cineva din Primaria Busteni spunea ca: „mereu sunt entuziasmat de ce se face la Sinaia si dezamagit de ce se intampla in Busteni”, citatul este aproximativ si l-am folosit si ca motto de cateva ori. Omul avea dreptate, am recunoscut-o!

Pentru ca se intampla mai multe lucruri bune la Sinaia decat la Busteni…ma refer atat la impactul pozitiv asupra cetatenilor cat si la dezvoltarea oraselor. Inainte se spunea drept scuza ca Sinaia are mai multe obiective decat Busteniul. Uite ca in prezent, Manastirea Caraiman a devenit mai vizitata decat Manastirea Sinaia, se pot face comparatii nenumarate…Serviciul Salvamont la Busteni este praf pe cand Salvamontul din Sinaia a amenajat anul acesta toate traseele turistice si a montat o multime de indicatoare in toate locurile problematice, partiile Sinaiei s-au inierbat…la Busteni, partia Kalinderu 2 aduce a peisaj selenar. Si cum naiba sa mearga turismul la Busteni, cand fluxul turistic este dirijat doar spre anumite locatii, ale smecherilor ce au acaparat orasul.

Nu stau sa dezbat programul evenimentelor reunite sub sigla Sinaia Forever…oricine poate citi ce se va intampla.  Cand ai oameni profesionisti si mai si stii sa te promovezi lucrurile nu au cum sa stea decat bine!

Pozele sunt preluate de pe:

http://www.sinaiaforever.ro/program/

Week-end-ul acesta Sinaia imbraca straie de sarbatoare. O sarbatoare anuala a orasului, din care lipsesc incultura, golania, manelismul…este bine ca lucrurile pot sta si altfel in Valea Prahovei! Se intelege ca-i Felicit pe Organizatori si pe Primar! Cu litere mari…asa :))

4 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. mariana spune:

  Cred că Sinaia este un pic privilegiată faţă de celelalte staţiuni de pe Valea Prahovei. Are o încărcătură istorică specială, chiar dacă nu foarte veche, vreo 300 de ani, dar foarte bogată. Faptul că a fost reşedinţă regală şi-a pus amprenta definitiv asupra oraşului.
  Dar acest lucru n-ar fi fost suficient, e important şi să ştii să duci mai departe ceea ce ai moştenit, e important să nu pierzi ceea ce nu trebuie pierdut.
  Îmi place la Sinaia tocmai această grijă pentru punerea în valoare a ceea ce e frumos şi important în istoria ei, în destinul ei. Se vede o preocupare pentru viaţa culturală a oraşului, găseşti lucruri pentru suflet, în această lume dominată de materialism în care trăim.
  Nu înseamnă că totul este perfect, dar parcă respiri un alt aer, se simte o anume atmosferă…Aş putea spune că Sinaia este un oraş cu sânge albastru, cochet şi care are o anume eleganţă.
  În aceste zile se scrie o nouă poveste de toamnă la Sinaia, cu îngeri,
  acorduri muzicale şi creste de munte.

  Apreciază

  1. Asa este, are un avantaj ca a fost resedinta regala de vara. Nicaieri nu poti spune ca totul este la superlativ, dar se incearca asta si se vede…la Sinaia se vede! Mi-am si facut un plan pentru zilele viitoare!

   Apreciază

 2. criscar50 spune:

  Imbucurator ca in astfel de vremuri,o initativa de suflet devine traditionala! Cu respect pt. valorile trecutului,cu orientare inteligenta in raport cu preferinte,gusturile participantilor,se poate scrie (citez din comentariul D-nei Mariana)”o noua poveste de toamna la Sinaia,cu ingeri,acorduri muzicale si creste de munte”! Probabil ca te vei afla in miezul evenimentelor,asa ca e de asteptat o cronica…Multumiri anticipate! Petrecere frumoasa!

  Apreciază

  1. Bine 🙂 „O noua poveste de toamna la Sinaia, cu ingeri, acorduri muzicale si creste de munte” – d-na Mariana. Nu la toate evenimentele dar voi fi la majoritatea. O editie este mai buna ca alta, de la an la an se observa acest lucru. Multumesc Crisan!

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.