RECEPTIA LUCRARII: BAZA SALVAMONT DE LA COTA 1400

Prin comunicatul din data de 17.06.2010, dat de Consiliul Judetean Prahova, suntem informati ca in prezenta unor reprezentanti ai CJ s-a efectuat receptia Bazei Salvamont de la Cota 1400.

Costul acestei investitii a fost pana in 1.100.000 lei cea mai mare parte din suma fiind contributia Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Din punctul meu de vedere, aceasta constructie nu are o asa mare utilitate in zona respectiva, oricum in actiuni montane salvatorilor montani le este mai usor sa plece de la Cota 2000.

Trebuie insa remarcata o declaratie pe care sa o tineti minte. Cu ocazia receptiei, vicepresedintele Consiliului Judetean dl. Auras Dragomir a afirmat urmatoarele:

„Incepand cu acest an, drumetii surprinsi de vremea neprielnică se pot adăposti in sediul permanent la Cota 1400. Alaturi de refugiul de la Cota 2000, zona alpina din vecinatatea statiunii Sinaia este, astfel, foarte bine acoperita. De asemenea, asiguram excursionistii ca in perioadele de vîrf, iulie-septembrie, echipe speciale patrulează şi asigură în munţi trecerea prin punctele periculoase.”
Asadar potrivit spuselor dansului, in cazul in care va surprinde ploaia bateti cu toata increderea la usa Bazei Salvamont!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.