DE PRIN ZONA NOASTRA, ADUNATE…

19 APRILIE –  va fi ZIUA Z pentru demolarea terasei „La Sami”. Daca nu este daramat totul pana luni, vor intra cu buldozerul…reprezentantii primariei au spus acest lucru. Cu siguranta, ca nu exista timp pentru ca intreaga constructie sa fie demolata de Samoila.

Dupa mine, ca sa stranga tot ce are pe acolo mai are nevoie de circa o saptamana!

M-au intrebat multi cine are dreptate in conflictul dintre Samoila si Vlad Oprea. Parerea mea este ca primarul are dreptate in sensul ca o mare parte din constructie ocupa domeniul public. Dar pretextul demolarii si anume „pozitionarea terasei in mijlocul unei partii de schi”, este infantil… dar a tinut! In acelasi timp legea se aplica doar in acel loc nu si in imprejurimi…

II.

Prin padurile Bucegilor se exploateaza din greu…au loc taieri importante de arbori. Distrug nu numai padurea ci si drumurile forestiere, utilajele intra prin orice colt al padurii, si de la o zi la alta apar noi drumuri de acces!

Dupa ce ca drumul care pornea din zona Oppler (Sinaia) spre Poiana Tapului era surpat, prin zona alunecarii de teren au trecut utilaje grele necesare tragerii arborilor doborati, transformand peisajul aidoma urmarilor unor calamitati naturale!

III.

Prin Sinaia zilelor trecute, dl. Margarit de la telecabina deschidea culoar de trecere pentru un transport agabaritic. Din cand in cand striga sa traga lumea „pe dreapta ca vine transportul…”. Pentru asa ceva nu este nevoie de niste aprobari, de niste oameni ai legii care sa monitorizeze deplasarea mastodontului pe roti?

Dar uitasem ca aici, in Valea Prahovei si Parcul Natural Bucegi, mare parte dintre cei abilitati…dorm in bocancii statului!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.